Retraites

 

Retraites


Retraite voor blinden en slechtziendenYoga en Mindfulness Retraite
Massage Retraite


RETRAITE BALINESE MASSAGETestimonials

 • Jose
  Ik heb het yoga en mindfulness weekend 2 keer meegedaan. De weekenden waren allebei anders en allebei super gezellig, fijn en inspirerend.
  Jose
 • Rob en Sandra
  Wij hebben elkaar bij het yoga en mindfulness weekend leren kennen en zijn nu alweer een tijdje heel gelukkig samen. Ook hebben we samen het massageweekend gevolgd en kunnen we elkaar nu een lichaamsmassage geven. Het moge wel duidelijk zijn dat wij heel blij zijn dat we ons destijds hebben opgegeven, anders hadden we elkaar waarschijnlijk nooit ontmoet
  Rob en Sandra
 • Joke
  Ik ben naar het massageweekend gekomen omdat ik eerder al het yoga en mindfulness weekend had gedaan en ik het hele concept, de locatie en de mensen fantastisch vond. Voor mij waren allebei de weekenden echt een weekendje uit. Ik vond het erg leuk om massages te geven en ondanks ik er professioneel niets mee ga doen ben ik blij dat ik deze vaardigheid nu een beetje onder de knie heb. Ook vond ik het heerlijk om bij het massageweekend zelf best veel gemasseerd te worden. Ik raad allebei de weekenden van harte aan.
  Joke
 • Petra
  Het massageweekend heeft me echt geïnspireerd. Heel fijn om een heel weekend met massage bezig te zijn. Het was een heel leerzaam en vooral ook een heel gezellig weekend. Het heeft me gemotiveerd om een opleiding sportmassage te volgen.dit geeft weer een heel nieuw perspectief aan mijn leven.
  Petra