De locatie van de Retraite

 
 

De locatie van de Retraite


Eigentijdserf, Westelbeers

Adres: Spreeuwelsedijk 9,
5091 KS Oost-, West- en Middelbeers

Het Eigentijdserf ligt in Westelbeers, tussen Eindhoven en Tilburg. De locatie is zeer toegankelijk, zowel binnen als buiten zijn de gangen en paden lekker breed en alles is gelijkvloers. De kamers zijn eenvoudig, maar schoon en comfortabel met eigen sanitair. De inrichting is gezellig met veel aandacht voor detail en er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Het ligt op een eigen bosperceel van ruim7 hectaren met een blote voetenpad, een labyrint, een moestuin, gezellige zitjes en een grote barbecue. Naast een huiselijke eetzaal zijn er zitgelegenheden met open haard en is er een klein, bruin cafe.Tijdens de weekenden hebben we een eigen vleugel met cursusruimte, toiletten en een keukentje.

Een perfecte plek voor dat ultieme vakantiegevoel.


  Op de hoogte blijven?
  Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

  Beluister hier het geluidsfragment over de locatie

  Testimonials

  Jose


  Ik heb het yoga en mindfulness weekend 2 keer meegedaan. De weekenden waren allebei anders en allebei super gezellig, fijn en inspirerend.

  Rob en Sandra


  Wij hebben elkaar bij het yoga en mindfulness weekend leren kennen en zijn nu alweer een tijdje heel gelukkig samen. Ook hebben we samen het massageweekend gevolgd en kunnen we elkaar nu een lichaamsmassage geven. Het moge wel duidelijk zijn dat wij heel blij zijn dat we ons destijds hebben opgegeven, anders hadden we elkaar waarschijnlijk nooit ontmoet

  Joke


  Ik ben naar het massageweekend gekomen omdat ik eerder al het yoga en mindfulness weekend had gedaan en ik het hele concept, de locatie en de mensen fantastisch vond. Voor mij waren allebei de weekenden echt een weekendje uit. Ik vond het erg leuk om massages te geven en ondanks ik er professioneel niets mee ga doen ben ik blij dat ik deze vaardigheid nu een beetje onder de knie heb. Ook vond ik het heerlijk om bij het massageweekend zelf best veel gemasseerd te worden. Ik raad allebei de weekenden van harte aan.

  Petra


  Het massageweekend heeft me echt geïnspireerd. Heel fijn om een heel weekend met massage bezig te zijn. Het was een heel leerzaam en vooral ook een heel gezellig weekend. Het heeft me gemotiveerd om een opleiding sportmassage te volgen.dit geeft weer een heel nieuw perspectief aan mijn leven.