Mijn naam is Ingrid Smith


Als geen ander begrijp ik dat leven met een visuele beperking vaak een uitdaging is. Ik heb een progressieve oogaandoening en vanaf ongeveer mijn zevende levensjaar gaan mijn ogen heel langzaam achteruit. Momenteel heb ik nog een zicht van ongeveer 1 procent. Al meer dan 20 jaar verdiep ik me in diverse vormen van massage. Ik ben massagetherapeut, massagedocent en mindfulness trainer. Deze drie disciplines komen heel mooi samen en tot hun recht in de retraites die ik organiseer.

Ik ervaar dat yoga en een meer mindful leven mij helpen om beter om te gaan met dit leven en alle uitdagingen die ik hierin tegenkom. Daarnaast helpt het mij steeds weer opnieuw dankbaar te zijn voor dit prachtige en vaak ook uitdagende leven. Dit wil ik graag delen en de retraites zijn een mooie manier om dit te doen. Met de retraites hoop ik een plek te creëren waar we ons kunnen verbinden, waar we samen kunnen zijn en vooral ook veel plezier kunnen hebben.

In onderstaand filmpje stel ik mezelf graag voor en vertel ik iets over de retraites


  Op de hoogte blijven?
  Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

  Testimonials

  Jose


  Ik heb het yoga en mindfulness weekend 2 keer meegedaan. De weekenden waren allebei anders en allebei super gezellig, fijn en inspirerend.

  Rob en Sandra


  Wij hebben elkaar bij het yoga en mindfulness weekend leren kennen en zijn nu alweer een tijdje heel gelukkig samen. Ook hebben we samen het massageweekend gevolgd en kunnen we elkaar nu een lichaamsmassage geven. Het moge wel duidelijk zijn dat wij heel blij zijn dat we ons destijds hebben opgegeven, anders hadden we elkaar waarschijnlijk nooit ontmoet

  Joke


  Ik ben naar het massageweekend gekomen omdat ik eerder al het yoga en mindfulness weekend had gedaan en ik het hele concept, de locatie en de mensen fantastisch vond. Voor mij waren allebei de weekenden echt een weekendje uit. Ik vond het erg leuk om massages te geven en ondanks ik er professioneel niets mee ga doen ben ik blij dat ik deze vaardigheid nu een beetje onder de knie heb. Ook vond ik het heerlijk om bij het massageweekend zelf best veel gemasseerd te worden. Ik raad allebei de weekenden van harte aan.

  Petra


  Het massageweekend heeft me echt geïnspireerd. Heel fijn om een heel weekend met massage bezig te zijn. Het was een heel leerzaam en vooral ook een heel gezellig weekend. Het heeft me gemotiveerd om een opleiding sportmassage te volgen.dit geeft weer een heel nieuw perspectief aan mijn leven.